Siparişleriniz onaylandıktan sonra en geç 3 (üç) iş günü sonunda Kargo firmasına teslim edilir.
Giriş Yap
blog-banner-image
blog-image
23
December
Neler yapıyoruz ?
  • Editör
  • BLOG

Yazar Kasa Rulosu

Kağıtları Termal ve Otokopili kağıt olarak iki türde üretilmektedir. Otokopili yazar kasa ruloları 2 veya 3 nüsha olabilmektedir. Rulolar ısı, su, yağ ve sürtünmeye karşı korunmalıdır. Güneş görmemelidir. Uygun koşullarda muhafaza edildiğinde kullanım ömrüdür 5 yıldır. Tüm yazar kasa rulo kağıtları ve fişleri firmamızdan temin edilebilir.

POS Rulosu

Kredi kartı veya banka kartı ile alışveriş yapılan tüm işletmelerde kullanılan pos cihazlarının yazıcıları için termal kağıtlardan üretilmiş olan pos rulosu kullanılmaktadır. Ödeme işlemi sırasından müşterilerinize vereceğiniz sliplerin sorunsuz bir şekilde yazdırılabilmesi için kullanılabilir. 

Barkot Etiketi

Barkod yazıcınızın uzun ömürlü ve sorunsuz çalışmasını istiyorsanız, kaliteli barkod etiketi kullanmanız gerekmektedir. Çeşitli boy ve özelliklerde baskılı veya baskısız barkod etiketi üretmekteyiz. Rulo veya varak şeklinde barkod etiketi üretimi yapabilmekteyiz. Ürettiğimiz bazı örnekleri yanda görebilirsiniz. Barkod Etiket Çeşitleri Eko Termal Etiketler Kısa süreli uygulamalar için uygundur. Ekonomik ve ribonsuz baskı yapılabildiği için baskı maliyetleri ucuz bir etiket türüdür. Direkt termal etiketler Işık, nem ve sıcaklığa karşı dayanıklı değildir. Bu yüzden uzun süreli uygulamalar için uygun değildir. Hastanelerde Sıra numarası uygulamalarında Marketlerde ve benzeri günübirlik uygulamalarda kullanılabilmektedir.

Otokopi Rulosu

Otokopi Rulo Kağıtlar, nokta vuruşlu cihazlar için üretilmiştir. 2 veya 3 nüsha olarak kullanılabilir. Her nüshası ayrı renklerde olabilir. Tek seferde tüm nüshalara baskı imkanı sağlar. Isı, su, yağ v.b. maddelerden ayrıca sürtünmeden uzak tutulmalıdır. Uygun koşullarda muhafaza edildiğinde en az 5 yıl dayanıklıdır.

Terazi Etiketi 

Termal baskı metodu ile yazan teraziler için üretilmiştir. Market terazi etiketi, manav terazi etiketi, şarküteri terazi etiketi vs gibi uygulamalarda kullanımaktadır. Lamine ve eko olmak üzere iki ayrı kalitede baskılı veya baskısız olarak teslim edilmektedir. Farklı boyutlarda ve özelliklerde üretimi tarafımızdan yapılmaktadır. Terazi etiketi termal baskı yapma fonksiyonlu bütün terazilerde kullanılabilmektedir. Baskısız terazi etiketleri gününde stoktan teslim edilebilir. Teraziler için terazi etiketleri üretmekteyiz.

 

Reyon Etiketi

Raf Etiketi

Sanayi Etiketi

Pompa Rulosu

Adisyon Rulosu

Sıramatik Rulosu

Popüler Yazılar

post-image
Yazar kasa rulosu, pos rulos, barkod etiket, otoko...
Devamını Oku
post-image
Şirketimiz kuruluşundan bu yana başarı ile sun...
Devamını Oku
post-image
Yeni nesil yazarkasa rulosu nedir bugün mkrulo bl...
Devamını Oku
post-image
Termal Rulo nedir bugün mkrulo blog platformumu...
Devamını Oku